RESTART SHOP
Korpa

Elica RATIO 874 PLUS

Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica Ratio 874 Plus
Elica RATIO 874 PLUS

Elica RATIO 874 PLUS ugradna indukciona ploča za kuvanje širine 87 cm. Mogućnost kreiranja "Bridge" zone. Komande na dodir. Crna boja.

Elica RATIO 874 PLUS indukciona ploča za kuvanje


Kuvajuća mesta

Broj kuvajućih mesta: 4

Broj kuvajućih mesta sa booster-om: 4

Mogućnost kreiranja dve horizontalne "Bridge" zone 

Levo: 220 x 184 mm - 3,7 kW

Srednje levo: 220 x 184 mm - 3,7 kW

Srednje desno: 220 x 184 mm - 3,7 kW

Desno: 220 x 184 mm - 3,7 kW

Broj nivoa kuvajuće snage: 9 + booster


Upravljanje

Komande na dodir - Slajder

Zasebni slajder za svako kuvajuće mesto


Opcije

Power flow - Podesite nivo zagrevanja jednostavnim potezom. Prebacite se sa prokuvavanja na održavanje toplote tako što će te pomeriti šerpu na drugo kuvajuće mesto. Različita kuvajuća mesta imaju predpodešene nivoe snage koji se aktiviraju kada detektuju šerpu.

Topljenje - Ova funkcija je idealna za zadatke kao što je topljenje putera ili čokolade bez narušavanja teksture ili ukusa. Temperatura se održava na ispod 50°C da se osigura da se namirnica potpuno otopi, bez potrebe za neprestanim mešanjem i bez rizika da se hrana zalepi za dno posude

Podgrevanje - Ova funkcija je dizajnirana za podgrevanje mleka i supe, kao i kremova i soseva. Takođe uz pomoć ove funkcije možete održavati toplotu već pripremljenih jela.

Krčkanje - Ova funkcija kontroliše snagu kuvanja i omogućava da se hrana kuva duži vremenski period bez prelivanja tečnosti iz posude. U isto vreme, pomaže u sprečavanju stvrdnjavanja hrane ili zagorevanju na dnu posude, što je tipično kada se priprema pirinač, supe i kuvano povrće.

Brzo ključanje - Ova funkcija je idealna za hranu koja zahteva brzo spremanje. Na jedan dodir se stavlja maksimalna snaga u trajanju od 10 minuta, što omogućava 30% brže ključanje u odnosu na standardne indukcione ploče.

Tasty fry - Ova funkcija omogućava ulju da dostigne idealnu temperaturu za prženje (oko 180°C) za duplo manje vremena. Na ovaj način, hrana provodi manje vremena u ulju što dovodi do zdravijih jela i do mogućnosti da pripremite više porcija za manje vremena.

Stop & GO - Mogućnost pauziranja kuvanja uz čuvanje svih podešavanja upaljenih funkcija i kuvajućih mesta.

Zaključavanje komandi

Tajmer - Vremenski tajmer sa automatskim gašenjem grejne zone uz zvučni signal nakon isteka vremena. Mogućnost podešavanja različitih tajmera za individualne zone za kuvanje.

Automatsko prepoznavanje posude - Ova funkcija prepoznaje prisustvo posude na ploči i osvetljava komande za to kuvajuće mesto

Dimenzije

Spoljne dimenzije (V x Š): 360 x 870 mm
Dimenzije otvora za ugradnju (V x Š): 335 x 840 mm

  • Lager: Na stanju (može se poručiti na zahtev)
  • Šifra proizvoda: RATIO 874 PLUS
164.000,00 RSD