RESTART SHOP
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.restart.rs kojom upravlja privredno društvo Privredno društvo RESTART SHOP d.o.o. Beograd ima potpisan ugovor sa DExpress kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.


Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka za sve narudžbine primljene do 15 časova od ponedeljka do petka, okvirni rok isporuke je od 2 do 5 radnih dana za celu teritoriju Republike Srbije. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana. U slučaju da je narudžbina izvršena preko vikenda (subotom i nedeljom), dostava se vrši kao i za narudžbine primljene u ponedeljak - dakle idući radni dan. Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom.


Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-17 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Artikli će biti zapakovani tako da ne mogu biti oštećeni uobičajenim rukovanjem robom u transportu. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.


Cena za teritoriju Republike Srbije

Znamo da iskustvo dobre kupovine ne čine samo širok asortiman i odlični uslovi i načini plaćanja, već da vam je podjednako važno da kupljeni proizvodi brzo i sigurno stignu do vas. Zato smo obezbedili pouzdanu i brzu isporuku kupljenih proizvoda, direktno do vaših vrata. Sve detalje o načinima isporuke kupljene robe možete videti u nastavku.

Za isporuke čija je vrednost manja od 10.000 rsd dostava se naplaćuje 360 rsd.

Za isporuke čija je vrednost veća od 10.000 rsd isporuka je besplatna.

U saradnji sa kurirskim službama „Daily Express“ i „Kuehne+Nagel“ šaljemo kupljenu robu na željenu adresu, na teritoriji Srbije.