RESTART SHOP
Korpa

Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011

Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011
Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011

Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011 Čvrsti bakarni tiganj sa kalajisanom unutrašnjošću idealan je za kuvanje vaših ukusnih jela. Testirajte ga sa ribom ili mesom. Odrezak je savršeno zapečen i brzo se kuva.


Tradicionalan i autentičan dizajn

Baumalu nudi izuzetan materijal i francusko znanje. Proizvedeno u Alzasu od 1971. Debljina bakra od 1,7 mm nudi odličnu provodljivost za savršenu kontrolu kuvanja i izuzetne rezultate. Ručka od livenog gvožđa omogućava bezbedno rukovanje. Tradicionalni i autentičan dizajn „Coivres de France“ Baumalu.


Kompatibilan sa svim izvorima toplote, osim indukcije




Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011

Materijal: bakar
Tip: tiganj
Premaz: kalajisano
Boja: bakarna
Prečnik: 20 cm
Izvor toplote: 
Kompatibilan sa svim izvorima toplote, osim indukcije



Prva upotreba: Pre prve upotrebe, operite svoj pribor toplom vodom i tečnošću za pranje sudova, a zatim isperite i osušite

Bakar može da promeni boju tokom upotrebe i tokom vremena, ali zadržava sve svoje provodne kvalitete.


Važno :

Nikada ne koristite agresivan deterdžent

Nikada nemojte čistiti svoj pribor izbeljivačem

Bez metalnog sunđera ili čelične vune koja bi izgrebala površine

Nije pogodno za mašinu za pranje sudova


  • Lager: Na stanju (može se poručiti na zahtev)
  • Šifra proizvoda: 202011
18.490,00 RSD

Baumalu bakarni tiganj 20 cm - 202011 Čvrsti bakarni tiganj sa kalajisanom unutrašnjošću idealan je za kuvanje vaših ukusnih jela. Testirajte ga sa ribom ili mesom. Odrezak je savršeno zapečen i brzo se kuva.


Tradicionalan i autentičan dizajn

Baumalu nudi izuzetan materijal i francusko znanje. Proizvedeno u Alzasu od 1971. Debljina bakra od 1,7 mm nudi odličnu provodljivost za savršenu kontrolu kuvanja i izuzetne rezultate. Ručka od livenog gvožđa omogućava bezbedno rukovanje. Tradicionalni i autentičan dizajn „Coivres de France“ Baumalu.


Kompatibilan sa svim izvorima toplote, osim indukcije