RESTART SHOP
Korpa

Baumalu šerpa od livenog gvožđa - Duch Oven 26cm - 390034

Baumalu Šerpa Od Livenog Gvožđa - Duch Oven 26Cm - 390034
-30 %
Baumalu šerpa od livenog gvožđa - Duch Oven 26cm - 390034

Emajlirane šerpe Duch Oven od livenog gvožđa kompanije Baumalu dostupne su u crnoj boji i u okruglim i ovalnim oblicima. Duch Oven šerpe se mogu koristiti na svim tipovima ploča, uključujući indukcione. Pošto liveno gvožđe može veoma dobro da skladišti i distribuira toplotu, obroci se lako mogu održavati toplim dugo vremena. Samo stavite lonac na sto dok uživate u večeri sa prijateljima ili porodicom i poslužite ukusnu hranu na sofisticiran način. Zahvaljujući svojoj otpornosti na toplotu, Duch Oven šerpa je multifunkcionalna: pecite svoje obroke ili ih pustite da se krčkaju ili nežno peku.

 

Baumalu šerpa od livenog gvožđa - Duch Oven 26cm - 390034

Materijal: Liveno gvožđe
Tip: Šerpa za kuvanje
Premaz: Emajlirano
Boja: Crna
Prečnik: 26 cm
Izvor toplote: Pogodno za sve tipove ploča, uključujući indukciju
Kapacitet: 3,2 l
Težina artikla: 4,40 kg

Prva upotreba: Pre prve upotrebe svoje Duch Oven šerpe, očistite je toplom vodom i ostavite da se dobro osuši. Zatim unutrašnjost premažite uljem za kuvanje (npr. suncokretovim uljem); crni rubovi takođe moraju biti tretirani uljem. Zatim lagano zagrejte lonac 10 minuta (ulje ne sme da se prži!) i ostavite da se ohladi. Na taj način ulje prodire u pore emajla i ostavlja efekat neprijanjanja. Ako koristite indukcionu ploču, polako povećavajte temperaturu. Uverite se da zona za kuvanje ima istu veličinu kao vaša kaserola Duch Oven ili je manja od nje - to će vam pomoći da uštedite energiju. Kada kuvate, uvek birajte srednju temperaturu i nikada ne zagrevajte lonac kada je prazan!


Nakon upotrebe: Nakon upotrebe svoje kaserole Duch Oven, očistite je toplom vodom i dobro je osušite. Ako je neka hrana zagorela u  lagano je natopite. Uzdržite se od upotrebe metalnog pribora za kuvanje sa vašom kaserolom Duch Oven od livenog gvožđa. Umesto njih koristite drvene kašike, kašike za mešanje ili špatulu od bukovog drveta. Čuvajte svoju kaserolu Duch Oven na suvom mestu. Ako bude izloženo vlazi, neemajlirano liveno gvožđe može malo zarđati. Međutim, rđa se može lako ukloniti. U ovom slučaju, samo tretirajte svoju kaserolu Duch Oven kao što je gore opisano u odeljku „Prva upotreba“

  • Lager: Na stanju (može se poručiti na zahtev)
  • Šifra proizvoda: 390034
Ponuda ističe za:
Dana
Sati
Min
Sek
16.793,00 RSD
23.990,00 RSD