RESTART SHOP
Korpa

Test stranica

LIEBHERR MONOLITH

A monumental adacement in home refrigeration.

REFRIGERATE

FREEZE

COOL

Monolitni stubovi nude neograničene kombinacije frižidera, zamrzivača i hladnjaka za vino za vašu kuhinju iz snova. Instalirani pojedinačno ili zajedno i sa potpunom prilagodljivošću, izbor je vaš.

REFRIGERATE

Svi Liebherr stubni frižideri su savršena kombinacija impresivnog dizajna i tehnologije očuvanja hrane. Saznajte više o svim Monoliths inovativnim karakteristikama enterijera.

Refrigerate your way

FlexSystem

Fleksibilan organizacioni sistem jednostavan za korišćenje za sortiranje i odvajanje predmeta u bilo koji odeljak BioFresh koji izaberete. Ugrađen u sve Monolith frižidere.

InfinityLight

InfinitiLight koji može da se kontroliše od Monolith-a daje predivno ravnomerno bočno osvetljenje, uključujući funkciju noćnog zatamnjivanja, koja se može fino podesiti prema ličnom ukusu.

PowerCooling

Pored sistema SuperCool i SuperFrost. Monolith omogućava da hladan vazduh cirkuliše oko vrata, što znači da ovi predmeti ostaju jednako hladni kao i ostali.

BioFresh

3 fioke sa nezavisnim kontrolama klime. Stvorite okruženje sa visokom vlažnošću za povrće, nisko za meso i sireve i super hlađenje (do -2°) za morske plodove.

InfinitySpring

Besprekorno integrisani dispenzer za vodu koji se postavlja u vodu koji je tu kada vam je potreban i nevidljiv kada vam nije potreban. Još bolje, dizajniran je za smeštaj vrčeva bilo koje veličine. Liebherrov sistem filtracije takođe eliminiše štetne čestice što dovodi do oštre, bistre, sveže vode.

InfinitySwipe

Monolith-ova intuitivna elektronska kontrolna tabla na dodir ima ekran u boji od 2,4 inča na dodir i prevlačenje koji je svetao, čist i neverovatno jednostavan za korišćenje. Kao i svaki dobar dizajn, to je prelep dokaz ideje da je manje zaista više.