RESTART SHOP
Korpa

Ooni

Šifra proizvoda: Ooni 41 Brend: Ooni
Držite svoja ohlađena piva, rukavice i sos pri ruci . Uslužna kutija od nerđajućeg čelika je dizajnirana da odgovara Ooni modularnom stolu - donoseći udobnost vašoj kuhinji na otvorenom.Da li ste se ikada zapitali gde da odložite svoje ohlađeno pivo dok vrtite picu ili gde da stavite rukavice dok ..
5.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 34 Brend: Ooni
Držite svoja ohlađena piva, rukavice i sos pri ruci. Uslužna kutija od nerđajućeg čelika je dizajnirana da odgovara Ooni modularnom stolu - donoseći udobnost vašoj kuhinji na otvorenom.Da li ste se ikada zapitali gde da odložite svoje ohlađeno pivo dok vrtite picu ili gde da stavite rukavice dok p..
6.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 13 Brend: Ooni
Ooni četka za pizza peć je 2-u-1 kamena četka za pečenje i alat za struganje sa udobnom drvenom ručkom, kao i izdržljivim strugačem i čekinjama od nerđajućeg čelika. Savršen alat za efikasno i brzo čišćenje Ooni rerne za pizzu nakon kuvanja, obrišite višak brašna čekinjama, a zatim ga okrenite da ..
3.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 18 Brend: Ooni
Pokrenite pice sa lakoćom koristeći laganu, izdržljivu Ooni Bamboo Pizza  i dasku za serviranje. Poseduje glatku površinu od bambusa otpornu na vlagu koja sprečava lepljenje testa za picu, a služi i kao daska za serviranje i rezanje pica...
4.490,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 35 Brend: Ooni
Pokrenite pice sa lakoćom koristeći laganu, izdržljivu Ooni Bamboo Pizza  i dasku za serviranje. Poseduje glatku površinu od bambusa otpornu na vlagu koja sprečava lepljenje testa za picu, a služi i kao daska za serviranje i rezanje pica...
4.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 37 Brend: Ooni
Pojednostavite pripremu pizze i napravite savršeno testo svaki put uz naše digitalne vage Ooni sa dvostrukom platformom. Izmerite sve svoje sastojke do desetine grama - da, čak i one male količine soli i kvasca - koristeći platforme od brušenog nerđajućeg čelika, dvostruki LCD ekran da biste videl..
6.490,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 2 Brend: Ooni
Spreman za rad za 15 minuta, Ooni Fira 12 dostiže temperaturu do 500°C , praveći autentičnu picu pečenu u kamenu za samo 60 sekundi.Ooni Fira 12 je ponosni naslednik Ooni 3, prve prenosne peći za pizzu na svetu na drvene pelete.Ooni Fira 12 je savršen za pravljenje pice bilo gde, zahvaljujući svo..
45.490,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 38 Brend: Ooni
Naš vrhunski Ooni tiganj od livenog gvožđa savršen je za kuvanje mesa, morskih plodova, povrća i još mnogo toga u vašoj Ooni pećnici za pizzu. Ooni tiganj dolazi sa ručno dizajniranom ručkom od livenog gvožđa koja se može ukloniti koja olakšava prenošenje vruće hrane direktno iz rerne na sto, i d..
5.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 39 Brend: Ooni
Ovaj tiganj od livenog gvožđa je savršene veličine za upotrebu sa svim vašim Ooni pećnicama!Da li je Griddle? Da li je Sizzler? To je oboje! Pozdravite Ooni dvostranu Grizzler ploču. Koristite svestranu glatku Sizzler stranu za prženje jaja, ili okrenite i koristite Ooni Grizzler rebra za savršene ..
8.490,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 32 Brend: Ooni
Znajte tačno kada je vaš kamen za picu spreman za kuvanje savršene osnove. Ooni infracrveni termometar sa laserskim pokazivačem će vam omogućiti da izmerite temperaturu kamena vašeg Ooni u roku od nekoliko sekundi..
4.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 42 Brend: Ooni
Svaka odlična pizza počinje odličnom bazom - nečim sa čime se ne petljamo u Ooni-ju. Osvežite kamen za pečenje u vašoj Ooni Koda 16 pećnici za pizzu pomoću jednog od naših rezervnih kamena za pečenje za Ooni Koda 16. Visokokvalitetni kamen za pečenje kordierit je otporan i zadržava toplotu za kuva..
7.990,00 RSD
Šifra proizvoda: Ooni 21 Brend: Ooni
Ljubitelji pice širom sveta znaju da se radi o toj osnovi... a ova daska za pečenje vam omogućava da sa lakoćom pravite briljantne pizze. Sve Ooni peći za pizzu standardno dolaze sa kamenom za pečenje. Ako nemate Ooni pećnicu za pizzu, i dalje možete kupiti našu visokokvalitetnu ploču za pečenje..
4.490,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 37 (4 strana)