KitchenAid 5KSMICM Dodatak za pripremu sladoleda
Ovaj dodatak za pravljenje sladoleda sa kapacitetom do 1,9 litara za vaš KitchenAid samostojeći mikser je za mućenje gustog i kremastog sladoleda kod kuće. Eksperimentišite i napravite male serije sladoleda, gelato, sorbet i smrznuti jogurt po sopstvenom ukusu i konzistenciji. Jednostavno zaledite činiju u zamrzivaču (idealno preko noći na najmanje 16 sati), a zatim umutite desert. Pre nego što se počastite ovim opcionim dodatkom za mikser, proverite da li možete da stavite posudu za sladoled (VxŠxD) 17,8 x 27,9 x 21,6 cm u svoj zamrzivač. Držeći je sve vreme u zamrzivaču, možete biti spontani i brzo napraviti smrznute deserte po želji. Posuda se ručno pere, nije pogodna za pranje u mašini za sudove.Kompatibilna sa svim KitchenAid mikserima sa nagibnom glavom osim za modele 5KSM3. Takođe kompatibilan sa svim mikserima sa podizanjem posude osim za modele 5KPM5, 5KPM50 i 5K5.
KitchenAid 5KSMICM Dodatak za pripremu sladoleda
Dodatak za KitchenAid samostojeći mikser zapremnine 4,3 l; 4,8 l i 6,9 l
Kapacitet posude (L) 1,9
Spoljni materijal posude: plastika ABS
Unutrašnji materijal posude: aluminijum
Materijal zaptivke posude: silikon
Materijal punjenja posude: 30% rastvor uree
Materijal mutilice: POM*
Materijal mehanizma za sklapanje: najlon ispunjen staklom
Dimenzije proizvoda V x Š x D (cm) 17,8 × 28 × 21,6
Moderno dizajniran dodatak za aparat za sladoled koji pokreće KitchenAid samostojeći mikser
Za ujednačeno mućenje gustog i kremastog sladoleda kod kuće i za uživanje direktno iz posude. Izdržljive izrade.
Brzo mućenje u posudi za sladoled kapaciteta 1,9 l
Za pravljenje sladoleda, mlečnog sladoleda i sorbea za manje od 30 minuta. Koristite posudu za pravljenje sladoleda neposredno nakon što je izvadite iz zamrzivača u kome je stajala najmanje 16 sati, pošto će početi da se otapa kada je izvadite. Početna zapremina smese ne sme da bude veća od 1,4 l da bi se dobilo 1,9 l sladoleda. Ne može se prati u mašini za sudove, isključivo ručno pranje i to kada posuda za sladoled dostigne sobnu temperaturu.
Pravljenje sladoleda je postupak iz dva dela: mućenje i sazrevanje
Mešanje smese za sladoled je postupak tokom kog će konzistencija sladoleda biti slična meko posluženom sladoledu. Postupak sazrevanja odvija se u zamrzivaču, gde će se sladoled stvrdnuti u periodu od 2 do 4 sata.
Drške se lako povezuju na stoni mikser
Za brzo mešanje omiljenih recepata.
Vreme potrebno za zamrzavanje posude
Posuda za sladoled je spremna za upotrebu nakon 16 sati u zamrzivaču.
Mutilica
Za temeljno mešanje sastojaka, radi ujednačenog zamrzavanja. Za dodavanje sastojaka sa lakoćom. Treba da bude povezana na pogonski sklop. Kada mutilica počne da klizi i da ispušta zvuk škljocanja, to je zvučni pokazatelj da je sladoled gotov. Može se prati u mašini za sudove (samo na gornjoj polici).
* POM – poznat kao acetal ili poliacetal – je visoko kristalizovani inženjerski polimer visokih performansi koji poseduje širok spektar karakteristika, a posebno ima nizak koeficijent trenja i odličnu otpornost na habanje.
Posuda za sladoled je kompatibilna sa svim KitchenAid mikserima sa nagibnom glavom osim za modele 5KSM3. Takođe kompatibilan sa svim mikserima sa podizanjem posude osim za modele 5KPM5, 5KPM50 i 5K5.
- Lager: Na stanju (može se poručiti na zahtev)
- Šifra proizvoda: 5KSMICM