RESTART SHOP
Korpa

KitchenAid 5KSB4034ECA Artisan K400 Blender i bočica

KitchenAid 5KSB4034ECA Artisan K400 Blender i bočica
KitchenAid 5KSB4034ECA Artisan K400 Blender i bočica
KitchenAid 5KSB4034ECA Artisan K400 Blender i bočica od 0,5l sa dodatkom za blendiranje, asimetrična oštrica, Intelli-Speed motor,5 brzina...
KitchenAid 5KSB4034ECA Artisan K400 Blender kapaciteta 1,4l i bočica od 500 ml Posuda od 500 ml za jednu osobu sa dodatkom za blendiranje
Snaga (W) 1200 Maksimalna snaga motora (KS) 1,5 Napon (V) 220-240 Frekvencija (Hz): 50/60 Maks. brzina obrtaja (o/m): 16000 Min. brzina obrtaja (o/m): 600 Brzine: 5 različitih brzina, pulsiranje, 3 podešena programa i ciklusa za čišćenje Kapacitet posude (L) 1,4 Kapacitet posude za jednu osobu (ml) 500 Materijal posude za jednu osobu: plastika bez BPA Materijal kućišta: liveni metal Materijal spojnice: metal Visina proizvoda (mm) 401 Širina proizvoda (mm) 193 Dužina proizvoda (mm) 229 Dužina kabla (cm) 91 (prostor za umotavanje kabla ispod osnove)
 

Posuda za jednu osobu od 500 ml

Ima idealne dimenzije za pojedinačne porcije ili manje recepte, a praktična je i za nošenje, može da se pretvori u prenosivu posudu. Jednostavna i praktična za lako konzumiranje napitaka. Dodatak sa sklopom sečiva vam omogućava da pravite prelepe mešavine direktno u boci, a zatim je zatvorite poklopcem i ponesete sa sobom u torbi. Boca je napravljena od plastike bez BPA sa mernim oznakama i poklopcem sa otvorom. Imajte na umu da nije pogodna za tople tečnosti, ali je idealna za smutije, sokove, šejkove, latte makijato ili čak osvežavajući gaspačo. Ispunite svoj život domaćom hranom i pićem, pripremajući obroke i uživajući u njima bilo kada i bilo gde.

Stručno izrađen trodelni sistem za blendiranje: maksimalna snaga motora od 1,5 KS* (sa funkcijom intelli-speed), jedinstveno asimetrično sečivo i rebrasta posuda.

Ova tri dela se međusobno dopunjuju i lako savlađuju zahtevne sastojke za glatke rezultate, savršenu teksturu i ukus. – Adaptivni motor i intelli-Speed kontrola motora. Prepoznaje sadržaj i održava optimalnu brzinu, čime se lako savlađuju svi sastojci. – Jedinstveno asimetrično sečivo od nerđajućeg čelika Ojačano sečivo od nerđajućeg čelika debljine 3 mm, naoštreno i postavljeno pod preciznim uglom optimizuje snagu i performanse blendiranja. Blendira pod 4 različita ugla, čime se sastojci uvlače u sredinu radi savladavanja i najzahtevnijih sastojaka. – Rebrasta staklena posuda od 1,4 l sa podeocima. Četvrtasti oblik posude sa ojačanim unutrašnjim rebrima povećava turbulenciju i snagu unutar posude. Izdignuti unutrašnji uglovi usmeravaju sastojke nazad na sečiva u vrtlog blendera, čime se lako rešava blendiranje zahtevnih sastojaka. Zakošeni gornji uglovi olakšavaju sipanje. Dizajnirano i izrađeno radi dodatne optimizacije performansi blendera.

Jednostavne intuitivne kontrole

Jedan promenljivi regulator sa 5 brzina uključujući pulsiranje, 3 podešena programa za pripremu napitaka (drobljenje leda, ledeno piće i smuti) i ciklusima za samostalno čišćenje. Za blendiranje najukusnijih kreacija ili kontrolu ukusa i teksture pomoću opsega različitih brzina.
Program za drobljenje leda: blender radi u optimalnoj brzini. Pulsiranje u naletima od 600 o/min do 1000 o/min tokom 30 sekundi omogućava da se led smesti u različite položaje, a zatim se vraća na seckanje pri velikoj brzini. – Program za ledene napitke: postepeno povećava snagu do najveće za blendiranje tvrdih namirnica. Blender daje savršene rezultate drobljenja leda tako što započinje sa 6000 o/min tokom 10 sekundi, 4000 o/min tokom 5 sekundi, 12000 o/min tokom 10 sekundi, 16000 o/min tokom 5 sekundi za finu konzistenciju drobljenog leda. – Program za smutije: pruža optimalno vreme i brzinu neophodne za pripremu smutija izvandrednog ukusa. Blender će automatski raditi u velikoj brzini od 14000 o/min tokom 45 sekundi i savladati zahtevne sastojke za glatke, dosledne rezultate.
Stabilna osnova od livenog metala I dugme od livenog metala. Robustan, stabilan, trajan i lak za čišćenje.
Zaptivni poklopac sa otvorom za ventilaciju i uklonjivim čepom za merenje sastojaka (do 60 ml) Čvrsto prianja na posudu, smanjuje prosipanje kada se koristi. Poklopac je izrađen od silikona i lako se skida i čisti. Čep bez BPA za merenje i dodavanje sastojaka tokom blendiranja.
* Konjska snaga motora blender-a izmerena je pomoću dinamometra, stroja koji laboratoriji rutinski koriste za merenje mehaničke snage motora. Naša referenca motora od 1,5 konjske snage (KS) odražava konjsku snagu samog motora, a ne konjsku snagu samog blendera u posudi za blendiranje. Kao i kod bilo kog blendera, snaga u posudi nije jednaka konjskoj snazi samog motora.
  • Lager: Na stanju (može se poručiti na zahtev)
  • Šifra proizvoda: 5KSB4034ECA
54.990,00 RSD

KitchenAid 5KSB4034ECA Artisan K400 Blender i bočica od 0,5l sa dodatkom za blendiranje, asimetrična oštrica, Intelli-Speed motor,5 brzina...